sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tortillakupit

6 vehnätortillaa
1 ruukku jäävuorisalaattia 
250g kanasuikaleita
1 rkl tacomaustetta
1tl sambal oelek- kastiketta
1/2 nippua ruohosipulia
1dl majoneesia

Leikkaa tortillat neljään osaan ja taittele palat muffinipellin kuoppiin kupin muotoisiksi. Paista kuppeja 175 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Jäähdytä kupit lautasella, ja laita pohjalle pieneksi silputtua jäävuorisalaattia. Paista kana, jäähdytä se ja sekoita joukkoon, pieneksi silputtu ruohosipuli, mausteet sekä majoneesi. Lusikoi jokaiseen kuppiin pieni määrä kanaseosta ja koristele ruohosipuli-silpulla. Tarjoile kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti