keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Jogurtti-porkkana teeleivät

Iltalenkin jälkeen mieleni kävi tekemään jotain uunituoretta ja lämmintä. Teeleivät ovat helppo ja nopea iltapala, ja niiden tekeminen onnistuu varmasti kokemattomaltakin leipurilta! Tarjoile teeleivät kinkun, juuston ja kasvisten kera.

Jogurtti-porkkana teeleivät neljälle

4 dl sämpyläjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa
1dl porkkanaraastetta
1dl salaattisiemensekoitusta (esim. kurpitsan ja auringonkukansiemeniä, cashewpähkinöitä)
50 g voita 2 dl maitoa
1/2dl maustamatonta jogurttia
Sekoita kuivat aineet, siemenet ja porkkanaraaste keskenään. Lisää joukkoon sulatettu rasva ja maito ja jogurtti. Muotoile taikinasta pellille kaksi pyöreää, matalaa leipää. Jaa leivät taikinapyörällä neljään osaan, pistele haarukalla niihin reikiä ja paista uunissa 225 asteessa n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti