Vaikka erikoisia makuyhdistelmiä on jännittävää kokeilla, välillä ne perinteisimmät reseptit ja raaka-aineet vievät kuitenkin voiton! Tämä mansikkasorbetti on ihanan raikas, ja maistuu varmasti myös makean ystäville!
Mansikkasorbetti (2:lle)
1dl vettä
1dl sokeria
2rkl sitruunamehua
2dl pakastemansikoita
1 kananmunan valkuainen
Kiehauta vesi ja sokeri pienessä kasarissa. Anna liemen jäähtyä hieman, ja lisää sitruunamehu sekä jäiset mansikat. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Vaahdota valkuainen ja sekoita se varovasti marjaseoksen joukkoon. Laita seos jäätelökoneeseen ja käytä konetta noin 15 minuuttia. Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti