torstai 24. marraskuuta 2011

Herkkusieni-kesäkurpitsanyytit

Tästä ohjeesta riittää syötävää neljälle.

200g pieniä herkkusieniä
puolikas kesäkurpitsa
1/2dl öljyä
1rkl basilikaa
1/2tl chilimaustetta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Sekoita kulhossa öljy ja mausteet. Irroita herkkusienistä kannat, ja lisää ne kokonaisina öljy-mausteseoksen joukkoon. Pese kesäkurpitsa huolellisesti ja pilko se noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Lisää muiden ainesten sekaan ja sekoita niin, että öljy ja mausteet tarttuvat sieniin ja kesäkurpitsoihin.
Leikkaa alumiinifoliosta neljä sopivankokoista palaa. Jaa sienet ja kesäkurpitsat foliopalojen päälle ja taittele nyyteiksi.
Paista nyyttejä 200 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai grillaa nyyttejä, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet.

1 kommentti: