tiistai 9. elokuuta 2011

Helppo kanaruukku

Helppo kanaruukku neljälle

3dl riisiä
400g valkosipulimarinoituja kanasuikaleita
Kanaliemikuutio
1tl paprikamaustetta
2tl sipulijauhetta
Persiljaa
100g Fresh Bonjouria (Pehmeä valkosipuli)
1dl ruokakermaa
kaksi torttutaikinalevyä


Keitä riisit ja paista kanasuikaleet kypsiksi. Lisää kanan joukkoon kanaliemikuutio, mausteet sekä Fresh Bonjour. Sekoita kanat riisiin ja jaa seos neljään uuninkestävään astiaan. Lorauta jokaiseen astiaan hieman ruokakermaa.
Kauli torttutaikinalevyt ohuiksi ja leikkaa niistä kannet kanaruukuille. Paista ruukkuja 225´C uunissa noin 8 minuuttia, kunnes taikina on kauniin ruskeaa. Koristele tuoreella persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti