tiistai 22. marraskuuta 2011

Sinihomejuustokastike

50g sinihomejuustoa
4rkl mustaherukkahyytelöä
1/2 lihaliemikuutio
3dl vettä
2 rkl Maizena suurustetta
1/2tl rouhittua mustapippuria

Jos teet kastikkeen pannulla paistetun lihan lisukkeeksi, älä kaada lihasta irronnutta rasvaa pois, vaan tee kastike samalle pannulle, jossa olet paistanut lihan!

Jos taas et tee kastiketta lihalle, murenna sinihomejuusto kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä niin, että juusto pehmenee ja muuttuu juoksevaksi. Lisää joukkoon mustaherukkahyytelö ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää siihen lihaliemikuutio. Lisää syntynyt lihaliemi sinihomejuuston ja mustaherukkahyytelön joukkoon. Kun kastike kiehuu, lisää Maizena ja keitä miedolla lämmöllä noin 150 minuuttia. Mausta mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti