perjantai 3. helmikuuta 2012

Tomaattivartaat Parmankinkulla

3-4 viipaletta vaaleaa leipää
2 valkosipulinkynttä
0,5 tl timjamia
0,5 dl oliiviöljyä
16 miniluumutomaattia
8 viipaletta Parmankinkkua
oliiveja

puutikkuja

Päälle:
2tl oliiviöljyä
1tl sitruunamehua
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa

Leikkaa leipä noin 3x3cm kuutioiksi. Sekoita hienonnettu valkosipuli, timjami ja  oliiviöljy pienessä astiassa. Pese tomaatit, kuivaa ne, ja työnnä puutikkuun vuorotellen öljyseoksessa kastettujen leipäpalojen kanssa. Paista vartaita kuuman grillivastuksen alla noin 5 minuuttia. Asettele lautaselle viipale parmankinkkua, oliiveja ja kaksi varrasta. Pirstottele päälle oliiviöljyä, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja basilikan lehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti