tiistai 9. elokuuta 2011

Salamicroissantit

Valmiita croissanteja
Salamia
Tomaattia
Rucolaa
Mozzarella- raastetta
Sitruunapippuria

Leikkaa croissantit auki, kuitenkin niin, että ne jäävät takapuoleltaan vielä kiinni toisiinsa. Taita kaksi salamiviipaletta puoliksi ja laita ne croissantin sisään vierekkäin. Leikkaa tomaatista siivuja, ja leikkaa siivut vielä puoliksi. Laita tomaattisiivujen puolikkaat salamipalojen päälle. Silppua rucola pieneksi ja ripottele sitä tomaattisiivujen päälle. Täytä Croissantit mozzarella- raasteella ja ripottele juuston päälle vielä hieman sitruunapippuria. Paista 225`C uunissa noin 5 minuuttia niin, että juusto sulaa. Tarjoile välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti