tiistai 9. elokuuta 2011

Gluteeniton omenapiiras

Gluteeniton omenapiirasgluteeniton_omenapiirakka.jpg

3 kananmunaa
2dl sokeria
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl maissitärkkelystä
2 tl leivinjauhetta
2 omenaa
2 tl kanelia
2 rkl sokeria
voiteluun rasvaa


Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita gluteeniton jauho, maissitärkkelys ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi jauhoseos munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan
Asettele kuoritut ja pilkotut omenat vuokaan, ja sirottele päälle vielä kanelia ja sokeria. Paista 200 asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti